MANEKENKA PROVOCIRA DVOGLAVIM ORLOM! Veliki skandal pred izbore u Crnoj Gori POZNATA LEPOTICA PRIZIVA VELIKU ALBANIJU (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

sramota

MANEKENKA PROVOCIRA DVOGLAVIM ORLOM! Veliki skandal pred izbore u Crnoj Gori POZNATA LEPOTICA PRIZIVA VELIKU ALBANIJU (FOTO)

Crna Gora -

Poznata američka manekenka albanskog porekla Emina Čunmuljaj (39) pokazivala je rukama tokom posete Crnoj Gori znak dvoglavog orla koji je simbol takozvane velike Albanije.

Manekenka je sa predsednikom opštine Tuzi Nikom Đeljošajem isprepletala prste formirajući simbol dvoglavog orla. Fotografije se nalaze na njihovim zvaničnim profilima na Instagramu.

Čunmuljaj je pred parlamentarne izbore u CG podržala Albanski forum, koga čine tri albanske stranke, a nosilac izborne liste je upravo Đeljošaj.

- Đeljošaj je svojim radom i zalaganjem pokazao kako se radi za svoje mesto i svoj narod. Uvek sam glasala za albanske partije, a od kada je Nik na čelu Albanskog foruma glasam za njega - poručila je manekenka.

Čunmuljaj i Đeljošaj su inače otvorili novi trg u Tuzima. Predsednik opštine Tuzi se tom prilikom zahvalio gradonačelniku Tirane koja je kompletno finansirala radove.

Na fotografijama se vidi da su na skupu dominirale albanske zastave sa dvoglavim orlom.

- Drago mi je što se moj zavičaj svakim danom sve više menja - dodala je manekenka.

Emina Čunmuljaj je rođena 1984. godine u Mičigenu, ali je detinjstvo provela u Tuzima. Udata je za američkog milionera Sema Nazarijana i ima troje dece.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track