"SPAJIĆ JE SIN KRIVOKAPIĆA I POSINAK MILA" Vuković o mitu mogućnosti političke punoletnosti i samostalnosti političara u CG
Vladimir Vuković, Foto: Kurir TV, Printscreen

NOVA, ZAPRAVO, STARA VLADA CRNE GORE

"SPAJIĆ JE SIN KRIVOKAPIĆA I POSINAK MILA" Vuković o mitu mogućnosti političke punoletnosti i samostalnosti političara u CG

Crna Gora -

Odluka mandatara Milojka Spajića da u njegovom kabinetu ne bude predstavnika Srba u okviru koalicije "Za budućnost Crne Gore" izazvala je politički zemljotres u državi.

Andrija Mandić, Milojko Spajić, Milan Knežević
foto: SAVO PRELEVIC / AFP / Profimedia

Predsednik Crne Gore i jedan od lidera Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, ocenjujući poslednja dešavanja oko formiranja vlade, rekao je da se energija, koja je postojala nakon velike pobede na predsedničkim izborima, kada su gra­đani jasno rekli kojim putem žele da ide država - poprilično razbila.

Vladimir Vuković
foto: Kurir tv

Vladimir Vuković, analitičar, gostovao je u jutarnjem programu govoreći o dešavanjima u Crnoj Gori...

Čestitao je građanima Crne Gore 30. avgust veliki narodni praznik, koji, kako je rekao ljudske hulje pokušavaju da obesmisle.

- Crna Gora je postala teren gde razne agenture vršljaju i u poslednje tri godine se malo vodi računa o interesima gra]ana Crne Gore. Narod je krenuo u demontažu vladajuće koalicije koja je devastirala CG. A Spajić nastavlja tamo gde je njegov politički tata poćčeo i sada govorim o Zdravku Krivokapiču, premijeru u 42. sramnoj vladi i jednostavno utisak je takav da koriste ljude poput MIlojka Spajića, određeni centri moći da preko njega demonstriraju za kojoi ne verujme da može na taj način da se protežira i da ide u jednoj suverenoj državi - rekao je Vuković i dodao:

- Odličan sam poznavaoc rodoslova među političkim krilom mafije u Crnoj Gori. Milojko Spajić je sin Zdravka Krivokapića, a posinak Mila Đukanovića. Danas u CG u preoteklih nekoliko dana, od kada je svoj stav o situaciji u CG izneo i Jakov MIlatović, najveći branioci Spajića su ljudi koji su bili strukture bivšeg kriminalnog miljea vladajuće strukture. Našli su u bivšoj izbeglici iz Singapura bezbednost za neprocesuiranje onoga što su radili u prethodnom periodu i to mislim na MIla Đukanovića i njegove saradnike - rekao je Vuković.

02:49

VLADIMIR VUKOVIĆ O SITUACIJI U CG

Naveo je da u pregorima koje vodi iza leđa naroda MIlojko Spajić traži podršku za sledeće:

- Ionako krkha ekonomija CG želi da se zaduži za dodatnih miliona evra da bi sproveo svoj popoulistički projekat Evropa Sad 2, sa kojim se kandidovao na izborima pre nekoliko meseci - rekao je Vuković.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track