ZAVRŠENO TAKMIČENJE U LEŽANJU U CRNOJ GORI! Lidija i Filip izdržali su 50 dana, a u samoj završnici je usledio ŠOK (FOTO)
Foto: YouTube/ MediaBiro

ZAVRŠENO TAKMIČENJE U LEŽANJU U CRNOJ GORI! Lidija i Filip izdržali su 50 dana, a u samoj završnici je usledio ŠOK (FOTO)

Crna Gora -

Takmičenje u ležanju u Crnoj Gori se završilo nakon 50 dana.

Naime, Filip iz Mojkovca i Lidija iz Nikšića, koji su ostali do kraja, odlučili da zajedno stanu na tron ovog takmičenja, ali će,kako se navodi, Filip džentlmenski prepustiti da medijsku pažnju kao pobednica preuzme Lidija.

- U danima "osame" kada se duša sama sa sobom suoči, najdublje se porazmisli o svemu. Bilo je smeha, plača, molitvi.. Njih dvoje od ukupno dvadesetjedno su ispratili takmičare iz Crne Gore, Rusije, Srbije i Ukrajine.

Oboje su odlučili da zajedno stanu na tron i složno uz poruku svim jugoslovenskim narodima i političarima poruče da ljubav i sloga rešavaju sve . Filip kao dzentlamen prepušta medijsku pobjedu Lidiji - stoji u objavi etno sela koje je organizovalo takmičenje.

Lidija Marković ima 23 godine, iz Nikšića je i kozmetičarka je. Tokom takmičenja izjavila je za medije kako to sve utiče na nju.

00:15

Završeno takmičenje u ležanju u Crnoj Gori

- Nije naporno uopšte. Nisam još odmorila i ne planiram da ustanem. Ništa nije teško. Ovde sam došla da odmaram i stvarno uživam. Sinoć smo posle ponoći proslavili hiljadu sati. Počeo je 43. dan. Ne osećam da toliko ležim. Ja nemam konkurenciju - rekla je ona.

Zanimljivo je da je Lidiji u jednom trenutku njena porodica nudila 1.000 evra koliko bi dobila pobedom samo da odustane.

- Već tri godine sam čekala ovo takmičenje, svaki put saznam kad se završi. Baš mi bude krivo, a ove godine sam odlučila da ih pratim svaki dan, znala sam da se održava krajem leta. Mislim da sam prva poslala poruku - ispričala je.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track