VRATIO SE U AUTOMOBIL PO PIŠTOLJ, PA ZAPUCAO: Detalji pucnjave u Podgorici u kojoj su dvojica ranjena, u toku potera za napadačem
Foto: Profimedia/AFP/Savo Prelević

VRATIO SE U AUTOMOBIL PO PIŠTOLJ, PA ZAPUCAO: Detalji pucnjave u Podgorici u kojoj su dvojica ranjena, u toku potera za napadačem

Crna Gora -

Jedan od dvojice ranjenih, Veselin S. (43), u pucnjavi u Podgorici pogođen je u predelu stopala, dok je drugi Slaven G. (35) ranjen u predelu kolena.

Podsećamo, večeras je došlo do pucnjave u podgoričkom naselju Mareza, u kojem su upucane dve osobe, od kojih nijedna nije životno ugrožena.

Policija traga za 31-godišnjem napadačem, Markom P. (31) iz Danilovgrada, koji je od ranije poznat policiji. Kako navode, prema operativnim podacima blizak je jednom od kotorskih klanova.

Oružje potegnuto nakon svađe u saobraćaju?

Sagovornik uključen u istragu rekao je da su dvojica sedeli u blizini trafike, a da se napadač dovezao do njih automobilom, nakon čega je izbila svađa između njih, a potom je zapretio da će ih "ubiti".

- Vratio se u "klio", a zatim krenuo ka njima sa pištoljem i povukao oroz. Obojicu je ranio u predelu nogu, a zatim je pobegao - ispričao je svedok.

Sagovornik iz te bezbednosne institucije kazao je da je u toku uviđaj i da se preduzimaju mere i radnje na rasvetljavanju svih okolnosti.

(Kurir.rs/Vijesti)

Bonus video:

00:56

Novi Pazar, pucnjava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track