CRNU GORU TRESE SE*S-SKANDAL U POLICIJI? Novinar iz Podgorice za Kurir TV: Očekujemo JOŠ VEĆI HAOS od onog koji smo VIDELI
Foto: Kurir TV, Printscreen/borba.me

hopa cupa

CRNU GORU TRESE SE*S-SKANDAL U POLICIJI? Novinar iz Podgorice za Kurir TV: Očekujemo JOŠ VEĆI HAOS od onog koji smo VIDELI

Crna Gora -

Crnu Goru potresa novi skandal.

Naime, u prostorijama policije u Kotoru 30. jula 2020. godine dva inspektora policije organizovala su seksualne orgije sa dve ženske osobe, o čemu su preko kriptovanog telefona obaveštavali policajca Ljuba Milovića, koji se tereti da je na vrhu kavačkog klana.

Crnogorski mediji došli su u posed fotografija koje su deo spisa koji je Europol dostavio nadležnim organima o presretnutim porukama.

O čemu se zapravo radi i kako je sada otkrivena ova afera, rekao je novinar Radio televizije Crne Gore Marko Vešović koji javio iz Podgorice u jutarnji program Kurira.

- Dakle, 2021. i 2022. godine, crnogorskoj policiji iz Haga je dostavljen jedan prilično obiman dokument u kojem su bili mnogi detalji, uključujući i ovaj o kojem razgovaramo, ali i još mnogo toga. Ovaj događaj i fotodokumentacija postali su poznati zahvaljujući ogromnom broju poruka sa Skaj aplikacije koje su postale dostupne crnogorskim vlastima, zahvaljujući Europolu. Policajci i pripadnici kriminalnog podzemlja su, putem ove aplikacije, razmenjivali informacije koje nisu bile zvanično zabeležene ili prenete telefonom. To je dovelo do ovog slučaja koji smo videli juče - rekao je Vešović.

04:51

Novinar iz Podgorice otkrio kako su policajci i kriminalci u vezi sa ženom sa FOTOGRAFIJE

U jednom od tih presretnutih poruka Ljubo Milović, dugogodišnji inspektor Kotorske policije, dobija obaveštenje o orgijama koje su organizovane unutar Kotorske policije.

- Žena koja je na tim fotografijama je poznata u Crnoj Gori zbog ranijih skandala. Pre nekoliko meseci, fotografisala se sa dve žene unutar specijalne psihijatrijske ustanove u Kotoru, što je izazvalo priličan skandal - istakao je.

Osim toga, postoji verovanje da je ta žena državljanka Srbije i da boravi u Crnoj Gori već neko vreme. Očekuje se odgovor uprave policije da li će pokrenuti unutrašnju kontrolu kako bi proverili postupanje službenika koji su očigledno učestvovali u neprimerenom ponašanju - istakao je i dodao:

Takođe, Ljubo Milović se trenutno suočava sa ozbiljnim optužbama u Srbiji za aktivnosti poput pranja novca, ali njegova trenutna lokacija nije poznata od početka 2022. godine. Ne postoje informacije da li je Crna Gora kontaktirala bilo koju državu u vezi sa njegovim eventualnim izručenjem - pojasnio je.

Što se tiče sadržaja Skaj poruka, spekulacije su jedino što možemo da ponudimo. Verujem da nas u narednom periodu očekuju još veći skandali od ovog koji smo juče videli - rekao je Vešović.

Na pitanje urednice i voditeljke jutarnjeg programa Redakcija Snežane Petrović, da li su otkrivena imena osumnjičenih policajaca, kao što su imena žena poznata iz prepiski, on kaže da je kada je reč o ženskim osobama nisu poznata imena, ali očekuje da će unutrašnja kontrola i policija učiniti detaljnu istragu kako bi identifikovali učesnike ovog skandala.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track