NIKŠIĆANIN SAM SEBE IZBO NOŽEM, PA PRIJAVIO NAPAD Policija podnela krivičnu prijavu
Foto: Shutterstock

NIKŠIĆANIN SAM SEBE IZBO NOŽEM, PA PRIJAVIO NAPAD Policija podnela krivičnu prijavu

Crna Gora -

Nikšićka policija podnela krivičnu prijavu protiv I.K. (27) iz tog grada zbog sumnje da je počinio krivično jelo lažno prijavljivanje. I.K. je prijavio da su ga povredile nepoznate osobe, ali je tokom istrage utvrđeno da je on sam sebe ranio kuhinjskim nožem.

“Sumnja se da je I.K. 29. novembra, nakon što je dovezen u prostorije Medicinskog centra Nikšić, sa ubodnom ranom u predelu stomaka, dao lažnu izjavu o zadobijanju povreda. On je policijskim službenicima saopštio da su ga povredile njemu nepoznate osobe u blizini stambene zgrade u kojoj živi, u ulici Novaka Ramova”, kazali su iz Uprave policije.

Policija je postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz mera i radnji u cilju rasvjetljavanja događaja kojom prilikom je u toku sprovedene kriminalističke obrade, prikupljen veći broj obaveštenja od građana i izuzet i pregledan veći broj video nadzora sa lica mesta.

“Tako se došlo do sumnje da je I.K., dok se nalazio u svom stanu, samo sebe povredio kuhinjskim nožem. Protiv I.K. je podneta krivična prijava u redovnom postupku”, zaključili su u Upravi policije.

Kurir.rs/CDM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track