OVO JE BAKA ZORKA O KOJOJ BRUJI CEO REGION: Nudi besplatan smeštaj vršnjakinjama, a ima SAMO 1 USLOV! Sin objavio sve detalje FOTO
Foto: RINA

"Stan ima 80 kvadrata, mogu da dele troškove"

OVO JE BAKA ZORKA O KOJOJ BRUJI CEO REGION: Nudi besplatan smeštaj vršnjakinjama, a ima SAMO 1 USLOV! Sin objavio sve detalje FOTO

Crna Gora -

Nikšić - Neobičan oglas osvanuo je na Fejsbuk stranici Mića Blagojevića iz Nikšića.

Naime, on je napisao da njegova majka Zorka, penzionerka iz ovog grada traži cimerku, ženu svojih godina, kojoj nudi besplatan smeštaj u svom stanu kako bi živele zajedno, zbog druženja i lepše starosti.

Iako je dugo razmišljao da li će oglas naići na osudu okoline, ipak je odlučio da ispoštuje želju svoje majke, jer je i ona do sada njemu sve činila.

- Majka živi sama u stanu u Nikšiću, preko leta je u selu. Brat i ja smo naravno odmah rekli da dođe kod nas, da se preseli, jer smo uvek tu za nju. I mi i naša deca, svaki dan je obilazimo. Ali, ona nije želela pod stare dane da napušta dom u kom je provela čitav život. Mi smo tu, ali kaže da ju je po noći samu strah. Značilo bi joj da u svako doba ima sa nekim da porazgovara. Nisam hteo da idem mimo njene volje i zato sam objavio ovaj oglas. Ona je oduševljena, već me je pitala da li se neko javio, rekao je Mićo.

Nikšić
foto: RINA

On dodaje da se i sam iznenadio pozitivnom lavinom koja se pokrenula nakon objavljivanja oglasa, ali i da je očekivao i nerazumevanje, pošto je delovalo kao da majku ne želi da primi kod sebe, što apsolutno nije tačno.

Ipak, pozitivni komentari su pobedili.

- Ode ona par dana kod mene lli brata ali kaže najlepše joj je kući. Pokretna je, ali malo slabije, ali vodi računa o sebi. Mislim da je ovo njen fin gest a mi ćemo joj pomoći da te sobe sredi po ukusu njenih novih ili njene nove prijateljice. Stan ima 80 kvadrata, mogu da dele troškove, ali ukoliko te žene ne budu u mogućnosti i ne moraju. Majka od dece ima brata i mene, nema kćerku i mislim da koliko god se mi trudili da joj pružimo ljubavi, drugačije je kad se ima žensko dete. Muškarci su malo kruti u Crnoj Gori, rekao je Mićo.

Nikšić
foto: RINA

Što se tiče uslova, Mićo dodaje da osoba koja bi živela sa njegovom majkom, samo je potrebno da je normalna i da fino razgovaraju. Ništa više.

Da li će Zorka pronaći cimerku ostaje da se vidi, ali u svakom slučaju kapa dole za ovaj nesvakidašnji potez za Crnu Goru.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track