ZAPUŠIO USTA DUŠEBRIŽNICIMA: Mandić objasnio zašto je bio u Beogradu na dan izbora!
Foto: R.R./ATAImages

ODGOVOR

ZAPUŠIO USTA DUŠEBRIŽNICIMA: Mandić objasnio zašto je bio u Beogradu na dan izbora!

Crna Gora -

Šef poslaničkog kluba Demokratske partije socijalsita Andrija Nikolić ponovo je danas problematizovao posetu Beogradu Andrije Mandića, predsednika Skupštine Crne Gore i pridružio se "napadima" koje ovih dana trpi Mandić samo zato što je dao punu podršku srpskom narodu.

- Da objasni šta je radio u izbornom štabu Srpske naprdne stranke. Tim činom, rekao sam to pre nekoliko dana, unižena je država. Svi mediji i domaći i regionalni i strani, izvestili su da ste bili u štabu kao predsednik Skupštine, iako je Slaven Radunović pokušao da objasni da ste u Beogradu bili privatno - kazao je Nikolić.

Crnogorska Borba prenosi da je Mandić odgovorio Nikoliću i kazao da je on predsednik Skupštine zahvaljujući tome što je predsednik Nove srpske demokratije i da je to dogovor parlamentarne većine.

- Ne bi Milojko Spajić bio predsednik Vlade da nije bilo naše podrške. Ne bi predsednik Crne Gore Jakov Milatović bio predsednik da mu nismo dali podršku. Dogovor kuću gradi, a ja kao predsjednik NSD sam imao dužnost kao predsednik stranke da budem nakon izbora zajedno sa prijateljima iz SNS - kazao je Mandić.

Upitao je je li interes Crne Gore da ima dobre odnose sa Srbijom.

- Glavni most tome treba da budu srpski političari iz Crne Gore. Šta to vama smeta ako želite dobro Crnoj Gori - pitao je Mandić i podsetio da je Crna Gora gotovo sto godina bila u zajedničkoj državi sa Srbijom.

(Kurir.rs/Borba.me/Preneo: N. V.)

Bonus video:

01:43

DOKLE GOD JE ĐUKANOVIĆ SLOBODAN - CRNA GORA NEĆE BITI Vladislav Dajković, pesimistično: Pored svih dokaza, OVO JE NATRAGIČNIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track