LANČANI SUDAR KOD BIJELOG POLJA! Povređeno šest osoba, među kojima čak PETORICA POLICAJACA - Holanđanin skrivio udes
Foto: Youtube/RTCG - Zvanični kanal

LANČANI SUDAR KOD BIJELOG POLJA! Povređeno šest osoba, među kojima čak PETORICA POLICAJACA - Holanđanin skrivio udes

Crna Gora -

Šest osoba, među kojima su petorica policajaca, povređeni su danas u lančanom sudaru na magistralnom putu Ribarevine - Mojkovac, u mestu Ravna Rijeka.

U lančanom sudaru učestvovala su tri automobila, dok je do nesreće došlo oko 12.15 časova. Dvoje je teže povređeno, dok su ostali prošli sa lakšim povredama.

Sve se desilo tako što je auto marke "sitroen", kojim je upravljao De Jong Beri Marion (51), državljanin Holandije, koji inače stacioniran u "Fronteks misiji EU", kao međunarodna policijska razmena na Graničnom prelazu Dobrakovo kod Bijelog Polja, udario od pozadi u auto marke "golf 5", za čijim se volanom nalazio bjelopoljac Dalibor Dulović.

Krenuli kao ispomoć za novogodišnje praznike

On je inače službenik Odeljenja bezbednosti Bijelo Polje, i zajedno sa saputnicima i kolegama Vlatkom Jelićem i Veselinom Lalevićem, krenuo je za Kolašin gde su kao ispomoć trebalo da rade tokom novogodišnjih praznika.

Udareni "golf" se pokrenuo napred i udario je u drugi "golf 5", kojim je upravljao jedan od visokih komandira Odeljenja bezbednosti Bijelo Polje Dalibor Jeremić, pored kojeg se kao saputnik nalazio njegov otac Miko Jeremić.

Dva sata je trajao uviđaj i za to vreme sa obe strane magistralnog puta se bile stvorile kilometarske kolone.

Prema rečima hirurga Duška Miladinovića, svi su pregledani, a najteže povrede ima Jelić, iako je i on van životne opasnosti i ima prelome, kao i Lalević, koji najverovatnije ima prelom rebara i povredu vrata.

(Kurir.rs/CDM/Preneo: Đ. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track