ŠOK PRIZOR U CRNOJ GORI, SVI MISLE DA SU RUSI I UKRAJINCI Poskakali u vodu, mreže se usijale: "Treba ih kazniti sa 500 evra" VIDEO
Foto: Printscreen/ Instagram/ Podgorički vremeplov

ŠOK PRIZOR U CRNOJ GORI, SVI MISLE DA SU RUSI I UKRAJINCI Poskakali u vodu, mreže se usijale: "Treba ih kazniti sa 500 evra" VIDEO

Crna Gora -

Početkom januara, temperatura u Crnoj Gori je bila vido iznad proseka, a pojedini su iskoristili lepo vreme i da se okupaju i to usred januara.

Snimak koji se pojavio na Instagram stranici "Podgorički vremeplov" sa plaže Kamenovo kod Budve, oduševio je sve one koji prate ovu popularnu stranicu.

Kako se vidi na snimku, troje mlađih osoba se brčka kao da je sezona kupanja, a ne prvi januar, kada je postavljen snimak na društvene mreže.

U komentarima koji su nastupili, dobro su se zabavili i pratioci koji su iz topline svoga doma gledali snimak kupača u Jadranu. Pored standardnih, da se najverovatnije radi o Ukrajincima i Rusima, te i da je se kupačima mora naplatiti kazna od 500 evra, bilo je i onih koji su se dobro našalili.

"Paket aranžman, plaža uračunata pa da im ne propadne.", "Vraćanje na fabrička podešavanja posle nove godine", "Ne mora značiti da će svi koji su na plaži ući u vodu. Boravak na plazi uz more je zdrav za dušu i telo.", samo su neki od njih.

Da kupači nisu izašli samo u Budvi, nego da ih ima svuda, najbolje govori snimak iz Herceg Novog, gde su dva muškarca hrabro zaplivala.

Prema podacima sa servisa za merenje temperature, temperatura poslednjih dana varira, a najviša dnevna iznosi oko 16 stepeni.

Kurir.rs/Mondo/Blic

Bonus video:

00:06

Januarsko kupanje na Adi Ciganliji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track