POLICAJAC POZVAO DEVOJČICU DA SA NJEGOVOM DECOM GLEDA UTAKMICU PA JE NAPASTVOVAO Užas u Crnoj Gori, određeno mu zadržavanje
Foto: Shutterstock

POLICAJAC POZVAO DEVOJČICU DA SA NJEGOVOM DECOM GLEDA UTAKMICU PA JE NAPASTVOVAO Užas u Crnoj Gori, određeno mu zadržavanje

Crna Gora -

Viša tužiteljka u Bijelom Polju Ljubinka Caković, nakon saslušanja, odredila je zadržavanje od 72 sata osumnjičenom policajcu D.L, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje.

To je Televiziji Vijesti potvrdio advokat osumnjičenog policajca Petar Pavićević.

On je rekao da je policajac negirao krivično delo, ali je odlučio da se u daljem toku postupka brani ćutanjem.

Policija je uhapsila kolegu D.L. (54) zbog sumnje da je pokušao da napastvuje trinaestogodišnju devojčicu u svom stanu, u jednom gradu na severu države.

Portal Vijesti je objavio da je osumnjičeni policajac, kada je prolazila pored njegove kuće, pozvao devojčicu da sa njegovom decom gleda utakmicu, a onda pokušao da je poljubi. Devojcica je nakon toga ispričala roditeljima šta se dogodilo, nakon čega je policajac uhapšen.

"Postupajući državni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju, nakon saslušanja odredio je zadržavanje u trajanju od 72 časa osumnjičenom D.L. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene polne radnje. Krivičnom prijavom je predstavljeno da je osumnjičeni D.L. dana 14.01.2024. godine, izvršio navedeno krivično delo na štetu deteta", saopštio je portparol tog tužilaštva Vladan Đalović.

Kurir.rs/Vijesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja