NISAM SE NADALA DA TE VIDIM U KRVI NA NOSILIMA: Potresne poruke sestre kojoj su brat i snaja poginuli u sudaru kod Plava
Foto: Printscreen Facebook

tragedija

NISAM SE NADALA DA TE VIDIM U KRVI NA NOSILIMA: Potresne poruke sestre kojoj su brat i snaja poginuli u sudaru kod Plava

Crna Gora -

Mladi bračni par Mersin H. (26) i njegova supruga Eldina (20) stradali su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u kojoj su život izgubile još dve osobe u crnogorskom mestu Brezojevice, nadomak Plava.

Sestra stradalog mladića objavila je niz zajedničkih fotografija mladog bračnog para uz potresne reči.

"Otišao si sa mojim imenom na ruci, tugo moja najveća. Ne mogu da verujem da vas nema, brate moj lepi", napisala je neutešna sestra.

MERSIM HADŽAJ
foto: Printscreen Facebook

Skrhana sestra svakodnevno objavljuje potresne poruke posvećene nastradalom bratu i njegovoj ženi, te se oglasila i ranije povodom rođendana preminule devojke.

- Ti si me pozvao brate moj da sedimo, a sestra se nije nadala da te vidi celog u krvi na nosilima kako duša tvoja ispada pred sestrom tvojom. Volim vas brate. Kako sestra da vam kaže zbogom zauvek, lepote moje. Sestra vam želi najlepši dženet ovog sveta.

Noćas nebo na tebe miriše, duša sa uzdahom poruku ti piše, noćas šapućem sve tiše i tiše, jer mi nedostaješ sve više i više - napisala je ona.

Cela Crna Gora zanemela je nakon vesti o tragediji u mestu Brezojevica, na izlazu iz Plava, kada su u direktnom sudaru dva automobila poginule četiri osobe iz Plava. Nastradali su bračni par iz Plava, mladić koji je takođe iz Plava i snimatelj RTV "Glas Plava".

Iako su se lekari Kliničko-bolničkog centra u Beranama nekoliko sati borili da ga spasu, teško povređeni snimatelj RTV "Glas Plava" Mirza M. podlegao je povredama. Tako se tragični bilans kobne nesreće popeo na četiri žrtve.

Jedinac roditelja, mladi Nero C., omiljeni momak iz čaršije, preminuo je u Domu zdravlja u Plavu. Muškarac i žena čija reanimacija nije uspela su mladi bračni par - Mersin H. i njegova supruga Eldina.

Inače, saobraćajna nesreća se dogodila oko 19.35 sati kada je došlo do direktnog sudara dva automobila, po svoj prilici zbog brze vožnje i preticanja. O celom događaju postoji više verzija, ali se pouzdano zna, a o tome govore i smrskana vozila, da su se dva automobila doslovce ''zakucala'' jedan u drugog.

- Tragediji je prethodila svadba u Rožajama, koju je Mirza snimao. Kada su svatovi krenuli prema Plavu i došli do Brezojevice nadomak grada, dok je snimao kolonu svatova došlo je do direktnog sudara - naveo je tada izvor.

Tvrdi da su nakon stravičnog praska automobili poleteli u vazduh, a da je jedno vozilo doslovce proletelo ispod njih. U njemu je povređen vozač star oko 60 godina, koji je imao sreću da preživi tragediju od koje je zanemela cela Crna Gora...

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:02

Težak sudar na Avalskom putu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track