HAOS U OSNOVNOJ ŠKOLI Učenik uleteo na čas sa fantomkom na glavi, a onda drugove isprskao BIBER SPREJOM
Foto: David Inderlied / AFP / Profimedia

UŽAS

HAOS U OSNOVNOJ ŠKOLI Učenik uleteo na čas sa fantomkom na glavi, a onda drugove isprskao BIBER SPREJOM

Crna Gora -

Učenik Osnovne škole “Branko Božović” jutros je iskoristio biber spej i isprskao tri učenika te ustanove, rečeno je iz OKC Uprave policije.

Kako prenosi RTCG, iz Uprave policije je rečeno da se incident dogodio oko osam sati, kada je jedan učenika sa fantomkom na glavi uletio na čas i biber sprejom isprskao dva đaka.

"Sprejom sa nadražujućim dejstvom poprskao je dva učenika, od kojih je jednom zadao i udarac podesnim sredstvom", navedeno je iz Uprave policije.

Deca su, kako je Portal RTCG izvestio, u pratnji roditelja prebačena u Klinički centar Crne Gore na ukazivanje lekarske pomoći.

Učenik koji je izazvao incident je zadržan u školi, a uprava OŠ "Branko Božović" trenutno razgovara sa njegovim roditeljima.

"U toku je prikupljanje obaveštenja od profesorice čiji je cas bio u toku, a nakon toga će obaveštenja biti prikupljena od oštećenih. Maloletno lice koje je napalo oštećene je sa roditeljima u školi gde obavljaju razgovor sa direktorkom škole, nakon toga će doći u UP na prikupljanje obaveštenja", zaključeno je iz Uprave policije.

Inače, biber sprej može da se nabavi u slobodnoj prodaji i koristi se za samoodbranu.

Izaziva nepodnošljivo peckanje kože suzenje očiju, kašalj i stezanje u grudima.

(Kurir.rs/ RTCG/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

07:36

VELIKI BROJ ŠKOLA JE PODRŽAO PREPORUKU! Slavica Đukić Dejanović o sugestiji Ministarstva prosvete: Preporuka nije obavezujuća

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track