NEZAPAMĆENI SKANDAL U BARU: Aktivista DPS pozivao na ubistvo Dritana Abazovića, imao podršku od strane gradonačelnika Raičevića
Foto: EPA/GEORGI LICOVSKI

NEZAPAMĆENI SKANDAL U BARU: Aktivista DPS pozivao na ubistvo Dritana Abazovića, imao podršku od strane gradonačelnika Raičevića

Crna Gora -

Nezapamćeni skandal desio se danas u Baru, gde se održava Otvorena javna rasprava o Nacrtu prostornog plana Crne Gore, gde je jedan od građana pozvao na ubistvo Dritana Abazovića, a za sve to dobio podršku u vidu aplauza od strane predsednika Opštine Bar Dušana Raičevića (DPS)“, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

Zbog toga su pozvali predsednika Opštine Bar Dušana Raičevića da podnese ostavku.

"Raičević treba da podnese ostavku zbog sramnog, nedoličnog i nečojskog ponašanja, kao i da uputi izvinjenje, a nadležne državne organe da prometno reaguju i procesuiraju vinovnike ovog događaja“, istakli su iz URE, pa dodali:

"Ovo je rezultat petogodišnje kampanje linča koju DPS vodi protiv Dritana Abazovića, Građanskog pokreta URA i svih funkcionera i članova naše partije. Bar je oduvek bio grad multikulturalizma, suživota i tolarancije. Ovakve izjave bacaju ljagu na sve ono što Bar predstavlja u bogatoj crnogorskoj istoriji i kulturi", zaključili su iz URE.

(Kurir.rs/Borba/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track