KRVAVI PIR KOD PODGORICE! Meštani ne pamte ovakav pokolj: Zver rastrgla 15 ovaca
Foto: RINA, Shutterstock

KRVAVI PIR KOD PODGORICE! Meštani ne pamte ovakav pokolj: Zver rastrgla 15 ovaca

Crna Gora -

Krvavi pir odigrao se u selu Kupusci na teritoriji Kuča kod Podgorice, kada su šakali upali na imanje domaćina Aleksandra Mijovića i zaklali 15 ovaca.

"Ovo je nezapamćeno u našem kraju, zveri su upale u tor i napravile pokolj. Mrtvo je 15 ovaca, a vrednom domaćinu koji živi od prodaje stoke, pričinjena je ogromna šteta" kažu meštani. Dodaju da su izuzetno uplašeni ne samo za stoku, već i za svoje živote jer krvoločne zveri, u potrazi za hranom više kao da ne prezaju ni od čega.

"Mi ne znamo ni kome da obratimo za pomoć, plašimo se da izadjemo na imanja, jer su zveri očigledno u neposrednoj blizini. O šteti koju pričinjavaju suludo je i pričati, vrednog i poštenog čoveka snađe velika muka" dodaju meštani.

Šakali su do sada retko pravili velike štete na teritoriji Kuča, ali sudeći po ovom napadu očigledno je da su se namnožili i na ovom području.

Prethodnih godina najviše štetu pričinjavali su u selima opštine Pljevlja, a posebno su ugrožena sela koja gravitiraju ka kanjonima Ćehotine i Tare, ali i područja prema granici sa Republikom Srpskom.

(Kurir.rs/RINA)

Bonus video:

02:29

MEŠTANI GOLIJE STRAHUJU OD ZVERI, MEDVEDI 4 PUTA NAPALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track