UHAPŠEN ZEĆANIN: Policija mu našla 30 kg marihuane, kokain, 11.400 € i telefon sa "kripto" zaštitom
Foto: Shutterstock

UHAPŠEN ZEĆANIN: Policija mu našla 30 kg marihuane, kokain, 11.400 € i telefon sa "kripto" zaštitom

Crna Gora -

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala zaduženi za borbu protiv droge juče su uhapsili R. P. (30) iz Zete kod kojeg je, nakon poretresa, pronađena marihuana, kokain i veća suma novca, te je na taj način sprečena dalja ulična distribucija narkotika, kazali su iz Uprave policije.

Službenici ovog sektora Uprave policije su, kako se navodi u saopštenju, shodno naredbi nadležnog sudije pretresli dva objekta stanovanja u Podgorici, kao i dva vozila, koje koristi R. P. (30).

- Pretresom je pronađena i oduzeta biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine oko 30 kilograma, praškasta materija za koju se sumnja da je kokain težine oko 650 grama i novac u iznosu od 11.400 evra, a za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika, kao i četiri mobilna telefona od kojih jedan sa kripto zaštitom - precizirano je u saopštenju.

Od osumnjičenog su oduzeta i dva vozila radi dalje provere.

- Preduzetim aktivnostima sprečena je dalja distribucija opojne droge kokain putem ulične prodaje i krijumčarenje marihuane - ističu u Upravi policije.

Kurir.rs/Pobjeda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track