IDENTIFIKOVAN MUŠKARAC KOJI JE POLNO NAPASTVOVAO STRANU DRŽAVLJANKU U BUDVI: Hitno se oglasila policija
Foto: Shutterstock

UŽASNO

IDENTIFIKOVAN MUŠKARAC KOJI JE POLNO NAPASTVOVAO STRANU DRŽAVLJANKU U BUDVI: Hitno se oglasila policija

Crna Gora -

Muškarac M. J. (21) iz Bijelog Polja identifikovan je kao počinilac se*sualnog delikta, koji je prijavila strana državljanka u Budvi, zbog čega je lišen slobode.

"Službenicima Odeljenja bezbednosti Budva je 17. aprila prijavljeno od strane Hitne medicinske pomoći Budva da je u njihove prostorije pristupilo žensko lice, strana državljanka, na ukazivanje lekarske pomoći kojom prilikom im je saopštila da je silovana prethodnog jutra od strane njoj nepoznate muške osobe", navodi se u saopštenju.

Oštećena devojka odvedena je u Opštu bolnicu u Kotoru radi vršenja specijalističkih pregleda.

"Policijski službenici upućeni su u prostorije HMP gde su utvrdili identitet lica nakon čega su sa njom obavili razgovor. Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio da se oštećena odvede u Opštu bolnicu u Kotoru radi vršenja specijalističkih pregleda, te da se preduzmu dalje aktivnosti na rasvetljavanju događaja", navodi se.

"Pripadnici budvanske policije preduzeli su sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja okolnosti i činjenica i u krajnjem, rasvetljavanja ovoga događaja, koje su rezultirale identifikovanjem izvršioca dela koje je tužilac kvalifikovao kao krivično delo silovanje. Identifikovan je M. J. (21) iz Bijelog Polja kojem se na teret stavlja pomenuto krivično delo i on je danas lišen slobode", piše u saopštenju MUP Crne Gore.

Uz krivičnu prijavu će biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost, u zakonskom roku.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: A.N.)

Bonus video:

01:33

Ovako bi žene kaznile manijaka sa Ceraka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track