(FOTO) TANGE BAŠ IZNERVIRALE DUBROVČANE: Zbog gologuze turistkinje menjaju zakon!
Foto: Printscreen Dubrovniknet.hr

Kreću u borbu protivgolotinje

(FOTO) TANGE BAŠ IZNERVIRALE DUBROVČANE: Zbog gologuze turistkinje menjaju zakon!

Hrvatska -
Od iduća sezona postavljamo po Dubrovniku znake zabrane hodanja u ovakvim i sličnim polugolim izdanjima, kaže zamenik gradonačelnika za komunalne poslove Željko Raguž

DUBROVNIK - Fotografija turistkinje koja se po centru grada šetala polugola, noseći samo tange i gornji dio kupaćeg kostima objavljena na portalu Dubrovniknet.hr munjevitom brzinom raširila se internetom i izazvala burne reakcije Dubrovčana.

Nakon širenja fotografije zvanično se oglasio i Grad Dubrovnik, najavljujući da će uvesti bonton kretanja po gradu, i krenuti tako u bitku protiv lošeg ukusa i najavom postavljanja ploča protiv golotinje.

"Nažalost, ove godine nismo zbog cele situacije s proračunom uspeli da sastavimo jedan poseban pravilnik. Video sam fotografiju, i zaista je neprimereno polugo šetati gradom. Zato ćemo od iduća sezona početi da postavljamo znake zabrane hodanja u ovakvim i sličnim polugolim izdanjima, na tri ulaza u Grad - Pilama, Pločama i Bužama.

Za upozoravanje i sankcionisanje biće zaduženi komunalni redari, i tada ni građani ni turisti neće moći da se izvlače da nisu znali, jer će znaci sa zabranom biti po gradu", rekao je za Dubrovniknet.hr zamenik gradonačelnika Dubrovnika zadužen za komunalne poslove Željko Raguž.

(dubrovniknet.hr)

Komentari

Po objavlčjivanju fotografije krenula je lavina komentara na internetu. Ovo su samo neki od njih.

"Za svaku odeću postoji prilika i vreme,ovde je očito da dotična nema kulturu odevanja."

"Taman krenuo nešto pojest kad naleti na ovu stranicu...jedan obrok manje"

"hahaha grozno,gdje je policija.."

"Da proba hodati u donjem rublju završila bi na psihijatriji a ovako je normalno...uvesti kazne na licu mjesta pa nek se nauče redu"

"Molim te treba li tebi netko javno objaviti kako da ideš svetom. Dobiješ u školi neku osnovnu kulturu, ovo je za vatrogasni šmrk i nogu u guzicu!"

Foto dubrovniknet.hr
Foto dubrovniknet.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track