POLICIJA GA JEDVA ZAUSTAVILA: Nadrogiran i pijan preticao i vozio u suprotnom smeru!

Potera u Poreču

POLICIJA GA JEDVA ZAUSTAVILA: Nadrogiran i pijan preticao i vozio u suprotnom smeru!

Hrvatska -
Vozač je i posle zaustavljanja krenuo je da beži pa su policajci nad njim primenili sredstva prisile i priveli ga u stanicu

POREČ - Porečka policija je zbog obesne vožnje prijavila 37-godišnjeg vozača BMW-a koji je drogiran i pijan bežeći pred saobraćajnom policijom počinio nekoliko prekršaja, uključujuči opasno preticanje i vožnju u suprotnom smeru na kružnim tokovima.

Vozač hrvatskog državljanstva odbio je u subotu ujutro da se zaustaviti na znak policajaca koji pokušali da ga zaustave dok se BMW-om italijanskih registracija iz Poreča vozio prema mestu Kukci, saopštila je istarska policija.Pritom je počinio nekoliko saobraćajnih prekršaja kojima je ugrozio sigurnosti drugih učesnika u saobraćaju pretičući kolonu vozila, kretao se kružnim tokovima u suprotnom smeru i preticao preko pune linije na opasnim mestima.

Kad se zaustavio u mestu Kukci, obavljenim testiranjima, utvrđeno je prisustvo droge i alkohola u organizmu. Međutim posle zaustavljanja krenuo je da beži pa su policajci nad njim primenili sredstva prisile i priveli ga u stanicu.Obesna vožnja je kazneno delo za koje se može da se izrekne kazna do tri godine zatvora.

Pratite KURIR i na VAJBERU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track