JEZIVA SMRT HRVATICE: Ušla naglavačke da otpuši šaht, zaglavila se i ugušila!
Foto: Dado Đilas

Tragedija

JEZIVA SMRT HRVATICE: Ušla naglavačke da otpuši šaht, zaglavila se i ugušila!

Hrvatska -
Vikao sam: ‘Evice, Evice!’ i dotrčao do nje. Pokušao sam da je izvučem, ali nisam uspeo. Ušla je glavom prema dole i samo su joj noge virile iz otvora - kaže potreseni Mladen

SESVET - Eva Šivak (56) iz hrvatskog Kobiljaka ugušila se kada je pokušala da otpuši cev u šahtu u svom dvorištu.

Njen nevenčani suprug Mladen (57) kaže da je ona u utorak naglavačke ušla u šaht kraj kuće, međutim, zaglavila se i nije mogla da izađe.

"Vikao sam: ‘Evice, Evice!’ i dotrčao do nje. Pokušao sam da je izvučem, ali nisam uspeo. Ušla je naglavačke i samo su joj noge virile iz otvora", kaže potreseni Mladen.

On je pozvao u pomoć komšije koje su odmah istrčale iz kuće. Jedva su izvukli Evu, ali ona već nije davala znakove života.

"Probali smo da je reanimiramo, ali nismo uspeli. Davali smo joj veštačko disanje, položili je na bok i izvadili jezik iz grla, ali ništa nije pomoglo", rekao je nemoćno suprug.

Lekari su samo mogli da konstatuju smrt, a odbukcija će pokazati šta je uzrok smrti. .

Šokirane komšije kažu da je Eva samo nekoliko sati pre tragedija sa njima spremala paradajzi iz bašte.

Da tragedija bude veća, šaht se nalazi na zemlji članova porodice sa kojima Eva i Mladen nisu bili u najboljim odnosima. Svaki put kada bi padala kiša, njihovo dvorište bi bilo potpoljeno, a voda se zadržavala po mesec dana, ša čim Eva nije mogla da se pomiri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track