MEĐUGORJE NA NOGAMA: Dronom traže nestalog sveštenika, prevrnuli svaki kamen u dolini Neretve!
Foto: Gss

Misterija

MEĐUGORJE NA NOGAMA: Dronom traže nestalog sveštenika, prevrnuli svaki kamen u dolini Neretve!

Hrvatska -
Osam timova s psima tražilo je Čičarelija po veoma nepristupačnom području, a one delove u koje ljudska noga ne može da kroči pretražili su dronom Hrvatske gorske službe spasavanja

MEĐUGORJE - Potraga za italijanskim sveštenikom Lučianom Čičarelijem koji je 2. avgusta nestao u Međugorju, traje i dalje, a za njim tragaju i uz pomoć drona koji snima najneprisutpačnije predele ovog dela Hercegovine.

Nakon što je Čičarelijev nestanak 8. avgusta prijavio vlasnik pansiona u kojem je odseo, policija je pokrenula istragu u koju su se uključile goske službe spasavanja. Potraga za italijanskim sveštenikom je intenzivna, ali zasad nema rezultata.

Za vikend je osam timova s psima tražilo Čičarelija po veoma nepristupačnom području, a one delove u koje ljudska noga ne može da kroči pretražilo su pomoću drona Hrvatske gorske službe spasavanja. Dron je snimao stenovite terene u blizini reke Neretve, ali ni traga od nestalog Italijana.

Podsetimo, on je poslednji put viđen 2. avgusta u kući, u Međugorju, gde je iznajmio sobu i od tada mu se gubi svaki trag. Nestanak su prijavili njegovi stanodavaci koji su mu iznajmili sobu 28. jula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track