STRAVA U SLAVONIJI: Nepoznati muškarac s maskom noću hoda oko kuća i gleda u prozore!
Foto: Profimedia

Misterija

STRAVA U SLAVONIJI: Nepoznati muškarac s maskom noću hoda oko kuća i gleda u prozore!

Hrvatska -
Pojavi se oko jedan noću. Ponekad prespava u nečijem dvorištu, ali čuli smo da ga nekad na drumu sačeka sivi automobil i pred jutro napusti selo, kažu meštani

TRNOVAC - Meštani Trnovca u Slavoniji već mesec dana ne spavaju mirno. Naime, noću se u njihovom selu pojavljuje misteriozni muškarac, koji svoj identitet skriva maskom. Jednom od meštana gledao je i kroz prozor. Građani su jako uplašeni, a pojava misterioznog čovek prijavljena je i policiji.

"Pojavi se oko jedan noću i hoda oko kuća. Ponekad prespava u nečijem dvorištu, ali čuli smo da ga nekad na drumu sačeka sivi automobil i pred jutro napusti selo", ispričali su meštani i te dodali da se misteriozni muškarac redovno pojavljuje noću kad se ugasi javna rasveta.

Jedna od meštanki, Ljubica Foro, ugledala je čudaka ispod oraha u svom dvorištu u četiri sata ujutro.

"Imao je neke lance u rukama. Kad me je video pobegao je niz polje. Lice mu je bilo skriveno kačketom. Susedi pričaju da nekad zna preko lica da navuče masku. Viđen je i kako noću gleda kroz prozor u jednu kuću", ispričala je ova meštanka.

Trnovčani su sve prijavili policiji koja je u nedelju bila u selu.

"Ma, ako je gladan, neka kaže. Dat ćemo mu da jedei. Samo ovo nikom nije prijatno. Bojimo se jer ne znamo kakve su mu namere. Puno je male dece u selu. Otkad se on pojavio svi se bojimo i zaključavamo vrata čim padne mrak", kažu meštani.

Policija zasad ništa ne otkriva o misterioznom muškarcu koji noću tumara selom.

(034portal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track