(VIDEO, FOTO) POGLEDAJTE OVAJ CIRKUS: Hrvatska policija dva sata hapsila kozu!
Foto: Prinskrin Yt

Glasno meketala, pa je prijavili

(VIDEO, FOTO) POGLEDAJTE OVAJ CIRKUS: Hrvatska policija dva sata hapsila kozu!

Hrvatska -
Bilo je smešno gledati policajce kako se bore sa životinjom, jer koza nije htela da pođe sa njima. Došli su tu Česi, Poljaci, fotografisali sve to, kaže jedan turista

ŠOLTA - Šoltanska koza, zalutala u apartmansko naselje u Nečujmu, napravila je toliku pometnju među turistima da je morala da interveniše i policija! Koza je preksinoć svu noć tumarala oko apartmana i toliko meketala da niko od turista nije mogao oka da klopi.

Iznervirani, ujutru su odmah pozvali policiju, međutim, tek tada počinje pravi cirkus. Policajci nisu znali šta da rade sa životinjom, pa je "hapšenje" trajalo čitava dva sata.

"Ljudi su prilazili, fotografisali se sa kozom. Bilo je smešno gledati policajce kako se bore sa životinjom, jer koza nije htela da pođe sa njima. Došli su tu Česi, Poljaci, fotografisali sve to, bilo je zabavno", kaže jedan turista, dodajući da su kozu nazvali Bijelka, odnosno Bilka.

Policajci su kozu, "nakon dugih pregovora", vratili vlasniku. Oglasila se i policija na Šolti. Kažu da su na teren izašli po prijavi građana i da nisu podneli nikakvu prijavu protiv vlasnika koze.

Ovo, inače, nije prvi put da se turisti u ovom delu hrvatskog primorja žale na životinje. Jedan magarac je uništavao letinu meštanima, a petlovi koji su od rane zore neumorno kukurikali ostaće "u najlepšem sećanju" nekim turistima.

http://www.youtube.com/watch?v=IOkLxXZPv40

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track