DEVOJČICA (4) ŠETALA PSE I NESTALA: Čitave noći sa svih strana čulo se dozivanje: Ana, Ana!
Foto: Printscreen Avaz.ba

SVE SE SREĆNO ZAVRŠILO

DEVOJČICA (4) ŠETALA PSE I NESTALA: Čitave noći sa svih strana čulo se dozivanje: Ana, Ana!

Hrvatska -
U potragu se odmah uključilo nekoliko stotina komšija, vatrogasaca, lovaca, pripadnika Gorske službe spašavanja, policajaca opremljenih termovizijskim kamerama i svetiljkama

ROVINJ - Mala Anamarija Z. (4) nađena je jutros, kod Gračišća koje je nekoliko kilometara udaljeno od njenog doma u mestu Lukeži pokraj Pićna na Labinštini.

Devojčicu su od u utorak oko 19 sati. Ona je otišla od kuće u šetnju sa svoja dva psića, međutim, kako se nisu vratili roditelji su alarmirali policiju.U potragu se odmah uključilo nekoliko stotina komšija, vatrogasaca, lovaca, pripadnika Gorske službe spašavanja, policajaca opremljenih termovizijskim kamerama i svetiljkama.

Potraga je trajala celu noć, pretraživalisu kilometre i kilometre u okolini Pićna ne bi li pronašli devojčicu. Pomagali su im i psi tragači. Predani tragači zavirivali su gotovo u svaki grm ne bi li pronašli malu Anu. Kroz noć gotovo sa svih strana uz treperenje svetiljki i lavež pasa čulo se dozivanje "Ana...Ana". Potraga je nastavljena i u sredu, a policiji i GSS-u su pomagali i meštani.

Međutim sve do jutra maloj Anamariji Zović nije bilo ni traga ni glasa, a onda je pronađena živa i zdrava samo izmorena i preplašena.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track