E, OVO JOŠ NISMO VIDELI: Maloletnice iz Zagreba krale odeću iz butika uz pomoć folije!
Foto: Shutterstock

Napredne tehnike

E, OVO JOŠ NISMO VIDELI: Maloletnice iz Zagreba krale odeću iz butika uz pomoć folije!

Hrvatska -
Policija je devojke uhvatila jer je u rutinskoj kontroli zaustavila i njihov automobil, međutim, nijedna nije imala vozačku dozvolu

ZAGREB - U Čakovcu su privedene dve maloletnice koje su krale po prodavnicama u tri županije koristeći improvizovane ukrasne kese. Naime, u njima se nalazila aluminijumska folija koja zavarava skenere na vratima prodavnica, pa se ne registruju magnetizovana zaštita. Tako se bez aktiviranja alarma stvari mogu izneti iz radnje.

Policajci su zaustavili vozilo kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljala maloletnica s područja Zagreba. U automobilu je s njom bila još jedna devojka, također maloletnica iz Zagreba.

"Pregledom vozila uočeni su različiti odevni predmeti za koje devojke nisu posedovale odgovarajuće račune ili drugu dokumentaciju kojom bi dokazale da je legalno poseduju", rekli su u Policijskoj upravi.

Devojke su privedene, a u automobilu su, uz robu ukradenu u tržnim centrima pronađene i dve ukrasne kese čija je unutrašnjost bila obložena aluminijumskom folijom.

(Večernji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track