I TOGA IMA U 21. VEKU: Devojčici zabranili da uđe u Lego igraonicu jer je samo za dečake!
Foto: Facebook

Diskriminacija

I TOGA IMA U 21. VEKU: Devojčici zabranili da uđe u Lego igraonicu jer je samo za dečake!

Hrvatska -
Gore na spratu pokraj trgovine bila je igraonica Lego Star Wars i u nju sam hteo da pustim ćerku da se poigra 10-ak minuta. Na samom ulazu hostesa joj nije dozvolila ulazak, već nas uputila u prizemlje na Lego Friends - razlog je to što je ona devojčica i devojčice gore ne mogu da uđu, već samo dečaci, navodi ogorčeni otac

Jedan tata ostao je neprijatno iznenađen kada je ovog vikenda hteo da ovede ćerku u igraonicu Lego Star Wars.

"Danas sam doživeo kod vas neverovatnu stvar za koju i dalje ne mogu da poverujem da se to desilo i da se može desiti u današnje vreme. Gore na spratu pokraj trgovine bila je igraonica Lego Star Wars i u nju sam hteo da pustim ćerku da se poigra 10-ak minuta. Na samom ulazu hostesa joj nije dozvolila ulazak, već nas uputila u prizemlje na Lego Friends - razlog je to što je ona devojčica i devojčice gore ne mogu da uđu, već samo dečaci. Star Wars je samo za dečke, a cure mogu na Lego Friends igraonicu. Prestrašno. Svaka čast #Lego", stoji u postu koji je razočarani tata napisao.

Ovakav čin izazvao je popriličnu lavinu negativnih reakcija na njihovom Fejsbuk profilu gdje ih građani prozivaju za ovakav diskriminišući potez.

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track