(VIDEO) DRAMA U OSJEKU: Zatekao cimera sa muškarcem, izbo ga pa se bacio go sa zgrade!

Stanari još u šoku

(VIDEO) DRAMA U OSJEKU: Zatekao cimera sa muškarcem, izbo ga pa se bacio go sa zgrade!

Hrvatska -
Počelo je lupanjem, udaranjem i vikom. Sve se treslo. U jednom sam trenutku mislila da će srušiti zid, priča jedan od stanara zgrade u kojoj se dogodila tragedija

OSJEK - Tragični događaj u Osjeku u kom je jedam mladić izboden a drugi izvršio samoubistvo sve više intrigiraju javnost. Policija je saopštila da je u stanu u kojem je S. R. (27) teško ranio D. M. (31) bila još jedna osoba koja nije povređena, a policija se nada da će im taj muškarac objasniti pozadinu celog događaja od četvrtka.

Zgrada u kojoj se dogodio pokušaj ubistva i samoubistvo Foto Printscreen youtube

Policija je istragom utvrdila da su i ranjeni muškarac i napadač, koji je kasnije skočio sa zgrade bili pod uticajem droga. Oni su od ranije poznati policiji po većem broju kaznenih dela - od nasilništva do preprodaje narkotika. Ranjavanju i samoubistvu prethodila je žestoka svađa. Policija pretpostavlja da je S. R., nakon što je nenajavljen došao u stan, pobesneo kada je zatekao u stanu D.M. sa još jednim muškarcem. On je tada nožem više puta ubo u rame D. M..

Iako ranjen, on je uspeo da pobegne iz stana zajedno sa drugim muškarcem u dvorište zgrade gde je uskoro došla Hitna pomoć i policija. S.R je rastrojen i pod utjecajem droge gol trčao kroz zgradu lupajući po vratima stanova i pokušavajući da razvali vrata na njima, a onda otišao na krov skočio i ubio se.

"Počelo je lupanjem, udaranjem i vikom. Sve se treslo. U jednom sam trenutku mislila da će srušiti zid. Izgledao je zastrašujuće" izjavila je šokirana komšinica zgrade u Štrosmajerovoj ulici i dodala "Očajnički se zaletao u vrata i ramenima pokušavao da ih razvali. Htio je da uđe u stanove".

"Pošto nije uspeo da provali u stanove, čuli smo lomnjavu stakla, a dve minute posle i komšinicu koja je viknula: ‘Skočio je’"ispričala je ona. S.R. je razbio staklo prozora prema požarnim stepenicama, a nakon toga se popeo na krov petospratnice i bacio. "To je podstanarski stan i ljudi se stalno menjanju. No nikad nisam čula ni najmanju buku koja bi upozoravala na poremećene odnose ", ispričala je žena.

Da je reč o novim stanarima svedoči i parkirani automobil u dvorištu zgrade u kojemu je još namještaj koji su hteli da unesu u stan. Kako se nezvanično saznaje i ranjeni muškarac je pre nekoliko godina imao problema sa zakonom. Navodno je automobilom pokušao da pregazi policajca, ato mi je samo jedan u nizu prekršaja.Stanari su potvrdili da su videli nož, s kojim je izboden muškarac, na simsu prozora od kupatila. Pošto je telo S.R. odneto vatrogasci su još pola sata prali dvorište koje je bilo prepuno krvi.

"Bilo je stravično. Još se sad tresem zbog svega", izjavio je jedan od stanara zgrade.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track