DOBILA ŠAKU U LICE JER NIJE HTELA DA ĆUTI: Vozač autobusa udario ženu dok je držala dete u naručju!
Foto: Printscreen Novilist.hr

Izvukla deblji kraj

DOBILA ŠAKU U LICE JER NIJE HTELA DA ĆUTI: Vozač autobusa udario ženu dok je držala dete u naručju!

Hrvatska -
ŠIBENIK - Saobračajna nesreća koja se dogodila u Donjim Ražinama, prošla je bez povređenih, ali se na kraju završila tučom.

Naime sudarili su se automobil 25-godišnja Šibenčanka M.E. i autobus šibenskog Autotransporta kojim je upravljao J.N. (55). Svi su srećom prošli nepovređeni, ali je izbila žestoka svađa između učesnika u nesreće kako to obično biva, oko toga ko je kriv za sudar gde je mlada Šibenčanka izvukla deblji kraj.

Naime, po njenoj priči i izjavama svedoka, što njenih saputnika, što putnika iz autobusa, prilikom rasprave, vozač joj je, rekao da "umukne ili će je udariti". Kako je nastavila da se raspravlja on je na kraju ženu udario. Da stvar bude još gora u trenutku kada je vozač udario u glavu, ona je naručju držala svoje maloletno dete.

Goran Žurić, komercijalni direktor ATP-a, izjavio je da će s vozačem sutra da obavi razgovor, posle čega će moći da komentariše slučaj. Dodao je da ukoliko se utvrdi da je verzija mlade Šibenčanke istinita, vozač će prema Pravilniku o disciplinskoj odgovornosti snositi sankcije, a Žurić nije isključio ni mogućnost otkaza za vaozača nasilnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track