TUČA U SPLITSKOJ ŠKOLI: Direktorka napala sekretaricu i priklještila prste vratima!
Foto: Printscreen 24sata.hr

baš dobar primer đacima

TUČA U SPLITSKOJ ŠKOLI: Direktorka napala sekretaricu i priklještila prste vratima!

Hrvatska -
SPLIT - Dok se u ponedeljak održavala nastava u splitskoj Osnovnoj školi "Skalice" u kancelariji direktorke škole odvijala se prava drama

Direktorka je zatražila da joj sekretarica (65) otkuca dopis, što je ona odbila uz objašnjenje da to nije njen posao. Tu počinje rasprava.

Prepirka je trajala neko vreme, da bi sekretarica u jednom momentu krenula ka vratima kako bi izašla iz kancelarije. Međutim direktorka kreće za njom.

Staje pred vrata i ne pušta je da napusti prostoriju. Počinje guranje, asekretarica hvata kvaku i pokušava da otvori vrata, aonda se čuje bolni urlik. Naime, direktorka se celim telom bacila na vrata, a između štoka i vrata u tom su trenutku su bili sekretaričini prsti.

Povređena žena u školi radi 28 godina i uskoro treba da ići u penziju. U ponedeljak je završila u Hitnoj pomoći. Stavili su joj ruku u gips. Sa njom je u bolnicu krenula i direktorka,ali je oterao sin povređene sekretarice.

Nesretna žena je ceo slučaj prijavila splitskoj policiji. Direktorka tvrdi da je sve laž. Inače, u školi vlada prava “omerta”, zakon ćutnje o celom slučaju, a svima je strogo zabranjeno da zucnu i reč o incidentu

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja