MANIJAK KAKVOG HRVATSKA NE PAMTI: Seksualno zlostavljao 78 devojčica!

ŽRTVE PRONALAZIO NA INTERNETU

MANIJAK KAKVOG HRVATSKA NE PAMTI: Seksualno zlostavljao 78 devojčica!

Hrvatska -
ZAGREB - Hrvatska policija podnela je prijavu protiv 35-godišnjeg Riječanina zbog sumnje da je nad 78 devojčica uzrasta do 15 godina počinio 142 krivična dela polne zloupotrebe dece

Policija je saopštila da je muškarac, lažno se predstavljajući kao njihov vršnjak, duže vreme putem društvenih mreža mamio i podsticao devojčice da se snimaju u seksualno eksplicitnom kontekstu, dostavljaju mu takve sadržaje i povezuju ga sa svojim prijateljicama.

Pojedinim žrtvama osumnjičeni je slao pornografske sadržaje, a insistirao je i na ličnim kontaktima, koje je u nekoliko navrata realizovao i počinio krivična dela polnih delikata. Tokom policijske akcije u poslednja dva meseca, kodnog naziva "Nemezida II", utvrđeno je da je osumnjičeni kontaktirao s decom iz 260 porodica na širem području Hrvatske.

Policija je protiv njega nadležnim državnim tužiocima za mlade podnela više krivičnih prijava. Reč je o nastavku policijskih akcija kojima je cilj otkrivanje krivičnih dela prema deci, posebno polnih zlostavljanja i iskorišćavanja deteta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track