ISPOVEST OCA KOME JE PEDOFIL (51) SILOVAO ĆERKU (13): Od muke i brige četiri dana nisam jeo!
Foto: Printscreen Jutarnji.hr

Predator držao devojčicu u hotelu 26 sati

ISPOVEST OCA KOME JE PEDOFIL (51) SILOVAO ĆERKU (13): Od muke i brige četiri dana nisam jeo!

Hrvatska -
ZAGREB - Otac devojčice (13) koju je pedofil M. G. (51) tokom vikenda držao u jednom zagrebačkom hotelu, ispričao je kroz kakav su užas prošli dok nisu pronašlii ćerku

Seksualno je iskoristio i držao u sobi sve do nedelje, kad su je iz ralja predatora izvukli policajci uz pomoć članova porodice.

"Nepoznata devojka javila nam je da je moje dete prepoznala s fotografije na Facebooku. Odmah smo seli u auto i zvali hotel u kojem su je videli. Rekli su da je takva stigla. Znali smo da je ona", jedva priča otac.

"Kad su javili gde bi mogla da bude, zvao sam recepciju. Rekli su mi da je tamo došla neka devojka od 16 ili 17 godina. Mi smo znali i njegovo ime. Pitali smo je da li je i on tu. Rekli su da ima rezervisanu sobu. Spustio sam slušalicu i odmah zvao policiju da im kažem da smo je otkrili u tom hotelu" kaže otac.

Tokom vožnje sve vreme su bili u kontaktu s policijom, ali priznaju su da su ih malo razočarali." Rekao sam im: ‘Idite gore, znamo gde je’, aoni su mi odgovorila: ‘Pa idite vi!’, prepričava otac. Policajci su se ipak brzo odazvali na intervenciju. Kad je porodica stigla u hotel, već bila četiri službenika na licu mesta.

"Nas je došlo šest. Rekao sam im: ‘Idemo gore. Ili vi ili mi!’ Bio sam spreman da se suočim s tim - dodaje otac. Međutim ni pedofil ni tunejdžerka nisu bili u sobi. Ostali su da ih čekaju i napokon su ga uhapsili i osobodili devojčicu.

" Saznali smo da ima neki kombi i da je pre naše ćerke, s njim je u sobi navodno bio još neko. kažu da je išao u Zagreb, u Milan, u Švajcarsku i Osjek. Najgore je što ima ženu i decu, a jedno od njih je samo godinu dana starije od naše kćeri - prepričao nam je vidno uznemireni otac devojčice.

Boji se da bi njegova ćerka verovatno nestala da nije odmah reagovao. Od muke i brige četiri dana nije ništa jeo, ali sada ga smiruje što mu je dete na sigurnom.

"Proći će neko vreme pre nego što budemo opet mogli pričamo o svemu. Istraga još traje i moramo s njom da prođemo sve što se dogodilo - kaže otac.

" Policija bi tek u utorak objavili fotku i informaciju da je nestala. Koliko god te društvene mreže za neke stvari nisu dobre, sad su pomogle", kaže majka devojčice. Porodica je neizmerno zahvalna neznanki koja im je pomogla da spasu ćerku.

Osumnjičenog 51-godišnjaka istražitelji terete za seksualno zlostavljanje deteta mlađeg od 15 godina, mamljenje dece za zadovoljenje seksualnih potreba i iskorištavanje dece za pornografiju. Uznemirujuća je i činjenica da je uhapšeni muškarac u kompjuteru imao fotografije i snimke gole devojčice. Osumnjičeni se branio ćutanjem, a određen mu je mesec dana istražnog zatvor.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track