Najnovije vesti

(VIDEO) HRVATSKI MEDIJI PRENELI NAJLUĐE ŠEŠELJEVE IZJAVE I PSOVKE: Tribunal mi nije ni do kolena...
Foto: Profimedia

Provokativno ponašanje

(VIDEO) HRVATSKI MEDIJI PRENELI NAJLUĐE ŠEŠELJEVE IZJAVE I PSOVKE: Tribunal mi nije ni do kolena...

Hrvatska
Hrvatski portali danas su podsetili na sve što je lider radikala Vojislav Šešelj govorio u Haškom tribunalu, pa čak i na psovke koje je upućivao sudijama.

Tako jedan od najčitanijih portala Net.hr zaključuje da su se tokom 13 godina suđenja sudije i ostali učesnici procesa naslušali "uvredljivih i degutantnih Šešeljevih izjava u kojima ih je omalovažavao" i okarakterisao kao "glupane kojima je on nadmoćan" a podsećaju i da se često na ružan način obraćao svedocima.

“Gospodine Najs što niste vi to pročitali, vi lepše čitate. Na kraju sam rekao: ‘Vi svi pripadnici sekretarijata Haškog tribunala možete samo da prihvatite da mi popušite k…. Moji pravi savetnici nisu moji branioci i zato ne moraju da ispunjavaju pravilničke uslove koji su predviđeni za branioce. Oni samo moraju da ispunie one uslove koje im ja propišem, a vi samo dalje ometajte pripremu moje obrane pa ćete na kraju morati pojesti sva govna koja ste izasrali. J…. vam majku svima...”, podsetio je portal na jednu od najkontroverznijih Šešeljovih izjava koje je on pročitao u sudnici.

(E.P.K)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...