(VIDEO) SEKS KRSTARENJE JADRANOM: Osam dana orgija po Hrvatskoj i Sloveniji!
Foto: Printscreen Youtube

Brod ljubavi

(VIDEO) SEKS KRSTARENJE JADRANOM: Osam dana orgija po Hrvatskoj i Sloveniji!

Hrvatska -

Brod Azamara Kvest, poznatiji kao "brod ljubavi", zaploviće Jadranom, a na njemu će se odigravati prave orgije

Meksička grupa Oridžinal Grup organizuje osmodnevno seks krstarenje "brodom ljubavi" koji će krenuti iz Venecije i ploviti do Hrvatske i Slovenije. Krstarenje je planirano za septembar ove godine, a ugostiće čak 690 putnika željnih raznovrsnih seksualnih aktivnosti!

Brod kreće iz Venecije i ploviće do Slovenije i Hrvatske, a zaustaviće se u Splitu, Dubrovniku i Zadru kako bi putnici imali priliku da razgledaju gradove.

Na brodu će se odvijati razne radionice za parove, tematske večeri erotske prirode i zabave kraj bazena. Postojaće posebno određena mesta na kojima će se parovi "družiti", ali i ona na kojima će putnici boraviti potpuno goli.

Kako bi užitak bio potpuniji, organizatori su zamislili i posebne sobe za zabavu.

Putnici će moći da uživaju i u spa tretmanima, teretani i kasinu i čak dva restorana. Ipak, postojaće i neka ograničenja, pa putnici neće smeti da imaju seks sa posadom, a iza ponoći će morati da budu malo tiši.

Cene za ovo putovanje se kreću od nešto manje od 2.600 evra pa do vrtoglavih 9.500. Ova kompanija već poseduje tri odmarališta za odrasle, a ovo im je prvo krstarenje koje organiziraju.

Kako su se odlučili za baš ovu rutu nije poznato, no direktor Oridžinal Gupe kaže da je siguran da će ovo biti “iskustvo koje će putnicima promeniti život”, prenosi Majami Herald.

(Majami herald)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track