HRVAT OSVOJIO MILIONE NA LUTRIJI: Vratio sam dugove, isplatio kredite i još mi ostalo!
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Uvek igrao iste brojeve

HRVAT OSVOJIO MILIONE NA LUTRIJI: Vratio sam dugove, isplatio kredite i još mi ostalo!

Hrvatska -

ZAGREB - Još ne verujem da imam toliko sreće u životu!, izjavio je srećni dobitnik iz Hrvatske koji je u junu u Eurodžekpotu pogodio kombinaciju 5+1 i osvojio 3.551.743,14 kuna (oko pola miliona evra)

Kaže da uvek igra iste, koji su važni datumi: njegov rođendan, rođendani njegovih roditelja i sestre dok je peti broj odabrao prema godinama starosti kad je počeo da igra Eurodžekpot, a tada je imao 44 godine. Dva broja iz malog bubnja je odabrao nasumice. Srećni dobitnik kaže da listiće uplaćuje uvek putem interneta jer je zaključio da je tako jednostavnije i štedi vreme.

- Rezultate uvek gledam subotom ujutro, a kad sam video da se moja kombinacija 'zazelenila' u trenutku sam protrnuo. Proveravao sam prvo na mobilnom i mislio da ne vidim dobro. Nakon toga sam pogledao na tabletu i shvatio da sam zaista osvojio dobitak. Bio sam 'na sedmom nebu'.

U prvom trenutku sam bio izvan sebe od sreće, a onda sam se spustio na zemlju. U neverici sam razmišljao kako nije moguće da imam toliko sreće... I danas, još ne verujem da imam toliko novaca. Dobitak sam proveravao valjda 10 i više puta svaki dan, sve do dana isplate. Čak sam i dva puta zvao Službu za podršku igračima, bio sam jako nestrpljiv - kaže dobitnik.

Veruje da ga bogatstvo neće promeniti, ali da će ipak biti znatno opušteniji jer je uspeo da vrati dug, pomogao je sestri da otplati kredit, a pomoći će i roditeljima u renoviranju stana. Ostatak će da ostavi za stare dane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track