BIZARNA NESREĆA U ISTRI: Volovi nasrnuli na turiste, četvoro povređenih!
Foto: Shutterstock

Neočekivan napad

BIZARNA NESREĆA U ISTRI: Volovi nasrnuli na turiste, četvoro povređenih!

Hrvatska -

Četvoro ljudi povređeno je u nesvakidašnjoj nesreći koja se u ponedeljak oko 18.40 sati dogodila u auto-kampu Ulika na području Tara, kod Poreča, gde su tokom održavanja manifestacije na turiste nasrnuli volovi, javila je u utorak istarska policija.

Prema policijskim podacima do nemilog događaja došlo je kada je u auto-kampu 68-godišnjak upravljao zaprežnim kolima koja su vukla dva vola. U jednom trenutku 68-godišnjak je zaustavio kola, a 20-godišnja radnica u kampu pozvala je goste da se približe kako bi videli volove.

Kada je 56-godišnja slovenska državljanka stala između njih u nameri da ih fotografiša, volovi su se uznemirili i nekontrolisano počeli da vuku zaprežna kola. Pritom su kopitima povredili slovensku državljanku i 68-godišnjaka koji je pokušao da ih smiri.

Osim toga, usled nekontrolisanog kretanja kola povređena je i 20-godišnja radnica i 46-godišnji austrijski državljanin, inače gost kampa, a oštećeno je i nekoliko kamp-kućica.

Dvoje od četvoro povređenih prevezeni su u Opštu bolnicu u Puli dok je preostalima pružena pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći u Poreču.

(Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track