JOŠ JEDNA UŽASNA NESREĆA U HRVATSKOJ: Hladnjača udarila u nadvožnjak i prepolovila se, dvoje mrtvih
Foto: Profimedia

Kamion rumunskih tablica

JOŠ JEDNA UŽASNA NESREĆA U HRVATSKOJ: Hladnjača udarila u nadvožnjak i prepolovila se, dvoje mrtvih

Hrvatska -

Posle Osijeka, Koprivnice i Dugog Sela crni niz na hrvatskim putevima nastavio se na auto-putu A3, tačnije na zagrebačkoj obilaznici kod Jakuševca.

Dvoje ljudi je poginulo u stravičnoj nesreći kada se hladnjača s mesom rumunskih tablica posle udara u nadvožnjak doslovno prepolovila.Prizor koji je dočekao policajce, lekare Hitne pomoći i vatrogasce zaprepastio je sve redom. Od siline naleta suvozač u teretnjaku je ispao iz vozila dok je vozač, ostao zaglavljen u gomili lima. Obojica su na mestu ostala mrtva.

U vreme nesreće vidljivost je bila dobra pa se pretpostavlja da je vozač najverovatnije u jednom trenutku zaspao za volanom. Da li je još bilo nekih drugih faktora poput neprimerene brzine ili alkohola u krvi koji su doveli do tragedije, pokazaće policijski uviđaj. Saobraćaj tom deonicom od Kosnice i Domovinskog mosta do Jakuševca je otežan i vozila se preusmeravaju.

Ova nesreća je najnovija u nizu tragičnih stradanja koji su počela u utorak, od kada nije prošao nijedan dan bez smrtnog slučaja na putevima Hrvatske.

(VIDEO) STRAVIČAN UDES: Posvađao se s devojkom, rekao UBIĆU SE i zakucao se autom u mlade roditelje!

(VIDEO) DETALJI UŽASNE NESREĆE U HRVATSKOJ: Devojčica (2) poginula tati u naručju!

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track