BURNA NOĆ: Pijan ušao u stan kod policajca, legao pored njega u krevet i zaspao
Foto: Profimedia

Osijek

BURNA NOĆ: Pijan ušao u stan kod policajca, legao pored njega u krevet i zaspao

Hrvatska -

Nedeljno prepodne posle noćne smene za osječkog policajca Darka Prgometa (38) juče je bilo sve samo ne mirno.

Naime, posle nekoliko sati sna probudila ga je uznemirena supruga, a onda je video da u krevetu pored njega leži mladić samo u donjem vešu i čarapama. Bazdio je na alkohol.

Kako su potvrdili kolege u policijskom Operativno-komunikacijskom centru u Osijeku, mladić je posle žurke u zgradi pijan greškom ušao u stan Prgometovih koji je supruga ostavila nezaključan kada je ujutro odlazila na posao. Uopšte ne shvatajući gde je, skinuo se i legao da spava. Da im je uljez u stanu shvatila je Prgometova ćerka koja je u strahu nazvala majku. Ona se odmah vratila kući i probudila muža.

Dodatna pometnja je nastala kada su pokušali da probude mladića. On im je, još potpuno smućen alkoholom, počeo da baulja po kući Mladić je priveden na trežnjenje i obradu.

Darko Prgomet inače je javnosti poznat iz još jednog bizarnog incidenta s osječkih ulica pre tačno godinu dana. On je bio u patroli koja je htela da zaustavi stariju pešakinju jer je prešla ulicu na crveno. Kako se nije zaustavljala, policajci su je kao u američkom filmu srušili na tlo i držeći je kolenima vezali joj ruke na leđima.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track