ŠOK U KREVETU: Osječki policajac se u svom stanu probudio pored neznanca u gaćama!
Foto: Profimedia

NEZVANI GOST

ŠOK U KREVETU: Osječki policajac se u svom stanu probudio pored neznanca u gaćama!

Hrvatska -

OSIJEK - Mladić koji se toliko napio na žurci u stanu u osječkom naselju Retfala da se potpuno izgubio i izazvao pravu pometnju u stanu četveročlane porodice koja živi u istoj zgradi.

Pijani momak je upao upao u stan policajca Darka Prgometa. U nedelju se Darko vratio kući iz noćne smene oko 6.30 sati i legao malo da odspava u krevetu u dnevnoj sobi, gde i inače spavaju, dok je njihovo dvoje dece spavalo u drugoj sobi.

Negde posle 9 sati, Darka je probudila uplašena supruga. On je protrljao oči i u krevetu pored svoga video nepoznatog mladića kako spava. Policajac je skočio iz kreveta i počeo da budi uljeza. On je međutim bio toliko pijan da nije znao ni gdje je ni kako se zove. Na sebi je imao samo donje rublje i čarape, a kada je bunovan ustao iz kreveta, počeo je unezvereno da hoda po stanu i otvara fioke i nešto mrmlja. Prgomet je pozvao kolege koji su odveli mamurnog i dezorijentiranog mladića.

Ispostavilo se da je u nekom trenutku je izašao iz stana u kom je bila žurka i iz zgrade, a kada se vraćao, promašio je vrata stana u kojem se održavala žurka i ušao u prvi otključani stan. Kada je u njemu vidio krevet, jednostavno je legao ispričali su u OKC-u PU osječko-baranjske.Nezvanog gosta prva je videla devojčica (10) koja se probudila i krenula da doručkuje u kuhinju, a koja je spojena s dnevnim boravkom. Kada jeušla u boravak, šokirala se videvši nepoznatog mladića, ali od straha se nije usudila da probudi oca, nego je pozvala majku.

Njegovi prijatelji kažu kako on ne može da veruje da mu se tako nešto događa, posebno posle skandala oko privođenja pre godinu dana. On je tada hteo da zaustavi i napiše joj prijavu za prekršaj gospođi Katici Karlović zbog prelaska kroz crveno na pešačkom prelazu u centru Osijek i čak je srušio na pločnik, što je podelilo hrvatsku javnost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track