(VIDEO) HAOS ZBOG SNEGA: Problemi u saobraćaju u BiH i Hrvatskoj!
Foto: Printscreen Nezavisne.com

(VIDEO) HAOS ZBOG SNEGA: Problemi u saobraćaju u BiH i Hrvatskoj!

Hrvatska -

SARAJEVO, ZAGREB - Sneg koji je jutros počeo da pada širom BiH uzrokovao je velike probleme u saobraćaju, a od sinoć pada i na teritoriji Hrvatske.

Kako prenosi bosanski "Avaz", sneg u BiH je uzrokovao i manje saobraćajne nezgode, saobraćaj je otežan u većem delu zemlje, ali su svi putni pravci za sada prohodni.

Jedino je na magistralnom putu Prnjavor-Banjaluka, u mestu Lišnja i dalje potpuno obustavljen saobraćaj zbog saobracajne nezgode koja se dogodila rano jutros kada su se sudarila dva teretna vozila, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske. Zimske službe čiste ulice prvog prioriteta i uklanjaju sneg sa mostova.

U glavnom gradu Hrvatske, sneg pada od sinoć. Kako prenosi hrvatski "Indeks", prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda, na zagrebačkom Maksimiru trenutno ima jedan centimetar snega, kao i na zagrebačkom aerodromu.

U Daruvaru je tako izmereno tri centimetra, u Delnicama 18, u Gospiću 16, u Gradištu 10, u Kostajnici 11, u Karlovcu 15, u Kutini sedam, u Kutjevu pet, a u Lipiku i Osijeku dva centimetra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track