NEUKROTIVI POSLANIK PUCA NA VISOKO: Pernar se kandiduje za gradonačelnika Zagreba
Foto: Facebook

Na Bandićevo mesto

NEUKROTIVI POSLANIK PUCA NA VISOKO: Pernar se kandiduje za gradonačelnika Zagreba

Hrvatska -

ZAGREB - Predsednik Živoga zida i poslanik u Hrvatskom saboru Ivan Vilibor Sinčić izjavio je da računa na Ivana Pernara na predstojećim lokalnim izborima u Zagrebu, a Pernar je na svom profilu na Fejsbuku potvrdio da će se kandidovati.

"Računam na Pernara u Zagrebu. On je bio već bio izabran u kvartovsko veće, ne bih hteo više da komentarišem", rekao je Sinčić u emisiji Oporbeni zarez Hrvatskog radija i dodao da će Živi zid "ući u trku u Zagrebu na svim nivoima".

Pernar ima svoj stil, ponekad zna da pretera, ali ima i mnogo toga da kaže i talentovan je političar, rekao je Sinčić i ponovno stao u odbranu svog stranačkog kolege, ali i ostalih poslanika Živog zida, rekavši da su ih građani izabrali da "govore istinu".

Veliki deo emisije bio je posvećen Pernarovim obilascima zagrebačkih škola i fotografisanju sa srednjoškolcima, zbog kojih ga vlast proziva. Sinčić je rekao da Pernar u škole "dolazi isključivo na poziv", a i isto tako se i fotografiše s učenicima. Uveravam vas da Pernar nema loše namere, rekao je Sinčić dodajući da i predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović i premijer Andrej Plenković takođe posećuju škole kad ih pozovu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track