KRIZA VLADE: PETROV Saradnja sa HDZ je završena - nikad više!
Foto: Beta/Damir Sencar

Puklo

KRIZA VLADE: PETROV Saradnja sa HDZ je završena - nikad više!

Hrvatska -

ZAGREB - Lider Mosta Božo Petrov izjavio je da je saradnja sa HDZ-om završena i da oni nikada neće podržati ljude koji žele da prećute kriminal.

"Priča o saradnji sa HDZ-om je završena, u trenutku kad je neko ovoliko nekorektan. Više nemam šta sa njima na bilo koji način pričati, nema trećeg braka. Zatvoreni smo prema tome i nikad nećemo podržavati ljude koji će prećutati kriminal. Pozivam premijera da dokaže da ima većinu i da nije lagao celu hrvatsku javnost", izjavio je šef Mosta Božo Petrov na pitanje o tome postoji li opcija da Most po treći put oformi savez sa strankom premijera Andreja Plenkovića.

Petrovljevo odlučno odbacivanje svake moguće saradnje s HDZ-om izazvalo je podsmeh, ali i osude opozicije, koja ga je podsetila da je isto rekao u više navrata tokom protekle dve godine.Šef SDP-a Davor Bernardić sinoć je odmah kazao da njegova stranka nema nikakvu nameru da sarađuje sa HDZ-om, ali ni s MOST-om.On je istakao da smatra da su obe stranke potrošile dve godine vremena hrvatskih građana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track