MASOVNO GLASALI ZA LIK IZ CRTAĆA: Sunđer Bob hit na lokalnim izborima u Splitu!
Foto: Profimedia

BOBA ZA GRADONAČELNIKA!

MASOVNO GLASALI ZA LIK IZ CRTAĆA: Sunđer Bob hit na lokalnim izborima u Splitu!

Hrvatska -

SPLIT - Gradska izborna komisija Splita uvažila je predlog Željka Keruma, nezavisnog kandidata i nekadašnje gradonačelnika, za ponovnim prebrojavanjem 9,46 posto nevažećih listića koji su, po njegovim rečima, ukradeni od glasača koji su njemu ukazali poverenje.

Ponovna kontrola nevažećih listića započela je jutros, a posmatrači stranke Pametno otkrivaju da su tokom kontrole oduševljeni kreativnošću sugrađana među kojima je bilo onih koji se su se između ponuđenih opredelili za treću opciju - Sunđer Boba. Oko o 11 sati stanje je bilo sledeće: na obrađenih 40 glasačkih mesta (od ukupno 165) utvrđeno je tristotinak spornih listića. Davor Grčić Gaga očekuje ih trostruko više do kraja provere.

"Pretpostavljam da će na kraju biti oko hiljadu sumnjivih, zapisali smo serijske brojeve listića, a Kerum će odlučiti hoće li to ići na grafičku analizu", rekao je Gaga medijima i dodao kako su građani na nevažećim listićima izrazili želju za trećom opcijom.

Ta treća opcija je "Sunđer Bob, koji je dobio zavidan broj glasova".

"Čak više nego Ivo Baldasar, a i Opara da se prijavio sam bez zaleđa HDZ-a. Listići koji ne pripadaju glasačima Sunđer Boba, više-manje sadrže ružne komentare na račun Keruma i Opare", otkrio je Gaga.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track