(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) BRUTALNA TORTURA POLICIJE: Momak (22) umro na ulici tokom hapšenja!
Foto: PrintScreen

Hrvatska na nogama

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) BRUTALNA TORTURA POLICIJE: Momak (22) umro na ulici tokom hapšenja!

Hrvatska -

SPLIT - Posle smrti Tonka Vilibića, koji je preminuo tokom privođenja od strane splitske policije pokrenuta je istraga o svim okolnostima ove tragedije.

Da podsetimo mladić je umro od gušenja kada mu se kesica marihuane zaglavila u dušniku. U međuvremenu se pojavio snimak privođenja i svedoci koji tvrde da su policijski službenici brutalno tukli mladića tokom privođenja, međutim oni kažu da su pokušali da pomognu mladiću čim mu je pozlilo.

Policija mu je prišla oko 20.30 sati kod poljudskog stadiona s namerom da ga legitimiše jer su sumnjali da ima drogu. Mladić se prepao i počeo je da beži. Vrećicu sa šest grama marihuane je strpao u usta.

Posle nekoliko minuta trojica policajaca u civilu su ga savladala i krenuli sa njim ka policijskom vozilu.

foto: Printscreen Youtube

Njemu je tada pozlilo i ubrzo je umro. Svedoci hapšenja kažu da je mladić u strahu pokušao da proguta tu vrećicu, ali nije uspeo jer su policajci počeli da ga udaraju zbog čega mu se kesica zaglavila u dušniku i mladić se ugušio.

"Pokušali su da mu otvore usta. Bili su nasilni, udarali ga šakama. Momak je umro zbog policijske brutalnosti", tvrde svedoci.

Kurir.rs/100posto.hr

Foto printscreen youtube/index.hr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Sramota! Direktorka Poreske uprave prima tri plate, 500.000 mesečno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track