MASOVNA TUČA SVATOVA! LETELE FLAŠE, PA I ZUBNE PROTEZE, MLADENCI IM PORUČILI: 'Ajde svi u...
Foto: Profimedia

BURNA ZADARSKA SVADBA

MASOVNA TUČA SVATOVA! LETELE FLAŠE, PA I ZUBNE PROTEZE, MLADENCI IM PORUČILI: 'Ajde svi u...

Hrvatska -

Zbog masovne tuče za vreme svadbene večere u jednom zadarskom restoranu tokom koje su, osim flaša i pepeljara, letele zubne proteze i stakla iz naočara, na Opštinskom sudu u Zadru na uslovnu kaznu od osam meseci nepravomoćno je osuđen Ž. M. (58).

Zadranin se teretio za dva krivična dela, a "krvava" večera, koja je završila odlaskom mladenaca, i mladoženjinom porukom gostima s mikrofona "ajte svi u p... materinu", odigrala se oko 1.30 ujutru 2013. godine.

Kako je utvrđeno na sudu, sukob je počeo kada je 58-godišnjak polio vodom prijatelja M.B. jer je na ples pozvao njegovu suprugu. Kad mu je njegov sin prigovorio, Ž. M. je prema njemu bacio staklenu flašu. Kako se ovaj izmakao, flaša je pogodila u glavu njegovu suprugu A. B. koja je plesala podijumu.

Žena je zadobila otvorene rane na desnom obrazu i frakture osmog zuba, ali sukob nije stao na tome, pa je Ž.M. nakon toga iz neposredne blizine udario i u nos pepeljarom M.B. koji je tako nagnječio nos i povredio glavu.

Osuđeni 58-godišnjak na sudu je ispričao da je te večeri mladoženji najpre prigovorio što na večeri sviraju "cajke", pa mu ta muzika smeta. Naveo je da flašu nije mogao da baci jer su na njemu bila tri konobara, a tri na M.B., dodavši kako je ovaj njega gušio i tukao šakom, a i on njega "normalno". Njegova gospođa je, kako je rekao, od straha i šoka krenula prema vratima.

"Kada me pogodio pepeljarom izletela mi je proteza, pao sam i uzeo pepeljaru", posvedočio je 58-godišnjak. "U tom trenutku me je M.B. uhvatio rukama za vrat i počeo da guši", rekao je na sudu, na šta je M.B. objasnio da ga je 58-godišnjak udario tako da mu je izbio jedno staklo iz naočara.

Čim mu je našla protezu, supruga je uzela torbu, napustila prostor i otišla u predvorje.

Drugi svedok je dodao kako se sve dogodilo u tri sekunde oko ponoći kada "mozak baš ne radi".

Kurir.rs/Slobodna Dalmacija Foto: Profimedia/Ilustracija

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZAPROSIO JE DEVOJKU NA IVICI PROVALIJE: Najlepši trenutak u životu prekinula im je KATASTROFA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track