OČAJNI RODITELJI MOLE: Nađite nam ćerku (13) oteli su je pred kućnim pragom!
Foto: Foto printscreen 24sata.hr

Barbara je Nestala u petak uveče

OČAJNI RODITELJI MOLE: Nađite nam ćerku (13) oteli su je pred kućnim pragom!

Hrvatska -

Prijavili pre četiri dana smo prijavili policiji ko nam je odveo ćerku (13) i ne možemo da verujemo da je je još nisu našli, kažu očajni roditelji 13-godišnje Barbare Vidović koja je nestala u noći s petka na subotu u Triblju pokraj Crikvenice.

Njeni roditelji sumnjaju da se Barbara nalazi u Ogulinu s mladićem (16-17 godina) s kojim se dopisivala, verojatno na Fejsbuku. Kažu da su njegovi roditelji potvrdili da su njih dvoje zajedno, ali kažu da ne znaju gde su. Verojatno su je namamili te je te noći sama izašla iz kuće. Sumnjamo da su tu noć došli po nju i odvezli je, kao i da je negde drže pod prisilom.

"Sve se zna... Ko su članovi njegove porodice i ogorčeni smo što je policija još nije pronašla", kaže Barbarin otac Anton.

Dodao je da već danima ne spavaju i poručuju policiji, koja je već nekoliko puta razgovarala s dečakovim roditeljima, da angažuju specijalce.

Barbara je inače sramežljiva devojčica i kažu da nikad nije nigde izlazila. Visoka je 170 centimetara, ima crnu ravnu kosu i velike zelene oči.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto printscreen 24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track