TRAGEDIJA NA MATURSKOJ EKSKURZIJI: Učenik izašao da popuši cigaretu i pao sa trećeg sprata hotela!
Foto: Printscreen Facebook

poginuo u pragu

TRAGEDIJA NA MATURSKOJ EKSKURZIJI: Učenik izašao da popuši cigaretu i pao sa trećeg sprata hotela!

Hrvatska -

ŠIBENIK - Devetnaestogodišnji učenik šibenske Saobraćajno-tehničke škole, Ante Mikulandra (19) iz Bilica tragično je stradao na maturskoj ekskurziji.

Tragedija se dogodila jutros u blizini centra Praga, u jednom hotelu, nešto pre doručka kada je učenik pao s trećeg sprata. Priča o tome kako je maturant nastradao je puno. Prema jednoj, bio je na balkonu hotela gde je hteo da zapali cigaretu jer je u sobama zabranjeno.

Prema drugoj, izašao je na svež vazduh jer mu je pozlilo, a po trećoj se penjao s balkona na balkon... Šta se tačno dogodilo utvrdiće praška policija uviđajem i istražnim radnjama koji su u toku.

Momak je živeo sa majkom i troje braće i sestara, jer su pre nekoliko godina izgubili oca koji je preminuo. Šta se tačno dogodilo i kako je pao, znaće se kad stigne službena potvrda.

Inače, vest o nesreći u Pragu brzo se jutros proširila Šibenikom preko učenika i nastavnika koji su tužnu vest dojavili svojim porodicama i prijateljima.

"Bilice su zavijene u crno. Svi smo šokirani tragičnom smrću našeg mladog sugrađanina. Njegova majka Daria je skrhana. Pre tri godine, suprug Luka umro je u 39. godini života, a sada je izgubila sina. Ante je bio njihovo najstarije dete, a još imaju dva mlađa sina i malenu ćerkicu", ispričao je vidno potresen Joško Ćaleta-Car, načelnik opštine Bilice.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto printscreen facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV UŽIVO: Stopiran “Beograd na vodi”?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track