(FOTO) KOLINDA SVE ZBUNILA: Da li ona to plače ili se smeje!
Foto: Printscreen Instagram

zapalila društvene mreže

(FOTO) KOLINDA SVE ZBUNILA: Da li ona to plače ili se smeje!

Hrvatska -

Predsednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović odmah je posetila Zadar pogođen poplavama, kako bi se na licu mesta uverila kolike su štete.

Obilazak poplavljenih područja u Zadru iskoristila je da izjavi kako je sve to podseća na njen rodni kraj, a pohvalila se na svom službenom profilu na Instagramu fotografijama iz Zadra.

Grabar-Kitarović objavila je fotografiju na kojoj grli i valjda teši starijeg čoveka koji plače, verovatno zbog štete koju je Zadru nanijela velika poplava.

#budičovjekrodasvoga

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@predsjednicarh) on

I dok je jasno da potreseni Zadranin u grču rida, Kolindino lice je delimično zaklonjeno njegovim i čini se kako se predsednica zapravo - smeši. Usne su joj podignute prema gore u nešto što liči na osmeh, a to sugerišu i crte na obrazima.

Ipak, teško je definitivno proceniti da li se smeje ili plače. Sigurno je zato da je uz spornu fotografiju, koja je izazvala i niz negativnih reakcija na društvenim mrežama, objavljen i haštag “budičovjekrodasvog. Za pretpostaviti je da to ne znači smejati se ljudima koji plaču u očaju zbog prirodne katastrofe koji su proživeli".

Kurir.rs/index.hr

Foto printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track