(VIDEO) BAKA NESTALOG DEČAKA ZAVAPILA: Luka, Andrej vratite se kući, sve će biti u redu
Foto: Nestali.hr

potraga traje

(VIDEO) BAKA NESTALOG DEČAKA ZAVAPILA: Luka, Andrej vratite se kući, sve će biti u redu

Hrvatska -

Luka bi znao da se naljuti i napusti kuću, čak je jednom otišao na jedan dan, ali smo ga pronašli. Ovo je predugo da ga nema kući i zato molim Boga da se obojica vrate kući, kaže Nada Miljević baka nestalog dečaka iz Slavonskog broda.

"Luka, Andrej vratite se kući, sve će biti u redu, samo nam se vratite", kroz plač pozvala je Nada Miljević svoga unuka Luku i njegovog prijatelja.

Podsetimo, dvojica dečaka od 14 i 15 godina nestali su u Slavonskom Brodu u utorak, a obojica su svojima rekli da idu kratko napolje. U potragu se uključila i policija.

Luka Marić Neno (14) je učenik osmog razreda i po rečima njegove bake sa njim nije bilo problema u školi.

"Moj je unuk hiperaktivan, uvek želi nešto više. Znao bi ponekad da se naljuti, demonstrativno napusti kuću, čak je jednom otišao na jedan dan, ali smo ga pronašli. Ovo je predugo da ga nema kući i zato molim Boga da se

obojica vrate kući", rekla je baka Nada.

Luka je visok 176 cm. Ima kestenjastu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka bio je obučen u crnu kožnu jaknu, crne farmerke i crne patike.

Njegov prijatelj Andrej Blažević (15) učenik je prvog razreda srednje škole, dečaci žive u naselju Jelas u Slavonskom Brodu. Andrej je visok 180 cm. Ima smeđu kosu i plave oči. U trenutku nestanka bio je obučen u gornji deo crne trenerke Adidas, maslinasto zelene maskirne pantalone, visoke smeđe patike Adidas.

Njegovi roditelji nisu želeli ništa da kažu. Komšije ne znaju puno o nestanku dečaka, ili ne žele o tome da pričaju, osim jednog koji je rekao da njegov bratić u sredu video jednog od njih na području Slavonskog Broda.

U slučaju da posedujete informacije o njima molimo vas da obavestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192. Takođe, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Foto Nestali.hr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Tragedija u Kraljevu! Pretio da će bombom razneti svoje ukućane i policiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja