(VIDEO) STRAŠAN UDES Automobil podleteo pod autobus pun dece i prevrnuo ga! Vozač auta poginuo, a osmoro dece povređeno!
Foto: Printscreen Facebook

užas

(VIDEO) STRAŠAN UDES Automobil podleteo pod autobus pun dece i prevrnuo ga! Vozač auta poginuo, a osmoro dece povređeno!

Hrvatska -

SLAVONSKI BROD - Autobus koji je vozio 60-ak dece na pozorišnu predstavu prevrnuo se danas u Vranovci kod Slavonskog Broda posle sudara sa automobilom.

Vozač automobila poginuo je na licu mesta, a autobus u kojemu su bila deca prevrnuo se u kanal. Kako se nezvanično saznaje vozač (59) automobila iznenada je skrenuo u suprotnu traku i podleteo pod autobus.

On je kako se saznaje bolovao od karcinoma na plućima i u trenutku nesreće vraćao se kući sa hemoterapije. Nije jasno da li mu je pozlilo tokom vožnje ili je možda namerno podleteo pod autobus. Jedna od učiteljica tvrdi da je videla da je na automobilu koji se sudario s autobusom pukla guma.

Ipak, pravi uzrok nesreće biće poznati po završetku istrage. Posle nesreće deca su drugim autobusom odvezena u školu u Vranovcima gde su dobila psihološku pomoć, a osmero dece prevezeno je u bolnicu u Slavonskom Brodu gde im je pružena pomoć. Troje ih je zadržano na posmatranju, a ostali su pušteni kući.

Kurir.rs/index.hr

Foto printscreen facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track