NOVI DETALJI JEZIVOG ZLOČINA KOD ZAGREBA: Teško ranio svastiku, pa ubio oca, a onda otišao šumu i presudio sebi
Foto: Profimedia

Porodična tragedija

NOVI DETALJI JEZIVOG ZLOČINA KOD ZAGREBA: Teško ranio svastiku, pa ubio oca, a onda otišao šumu i presudio sebi

Hrvatska -

Jedan muškarac ubijen je sinoć u 20.15 sati u svojoj kući u Kupinečkom Kraljevcu kod Zagreba dok je jedna osoba povređena i prevezena u bolnicu, a osoba koja se dovodi u vezi s ubistvom pronađena je kasnije mrtva u šumi.

Policija je danas objavila nove detalje o ubistvu, kao i to šta je prethodilo zločinu. Motiv ubistva je, kako kažu, porodična svađa.

"Juče, 21. oktobra oko 20.20 sati u Kupinečkom Kraljevcu, Lukšići, u porodičnoj kući, nakon verbalnog sukoba između 40-godišnjaka i 64-godišnjaka, 40-godišnjak je vatrenim oružjem ranio 30-godišnjakinju, nakon čega je istim oružjem usmrtio 64-godišnjaka. Posle toga se automobilom marke Pasat zagrebačke registracije s mesta zločina udaljio na područje Kupinca u šumski predeo Mikuševići, gde je u automobilu počinio samoubistvo. 30-godišnjakinja je kolima Hitne pomoći prevezena u KBC Zagreb, gde je utvrđeno da je teško ranjena", saopštili su iz policije. Od stanovnika Kupinečkog Kraljevca saznaje se da se radi o teškoj porodičnoj tragediji u kojoj je sin iz vatrenog oružja ubio oca u kući i ranio svastiku, pri čemu je ona dobila više prostrelnih rana, ali se nalazi van životne opasnosti.

(Kurir.rs/index.hr)

(Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track